Maître d’ ”François”

Met François, een zeer klassiek ogende Maître d’, haalt u een wel heel typische deurwachter in “huis”! Zwijgzaam en keurig in het gelid “checkt” hij de binnenkomende gasten. Aan zijn blik ontgaat niets! Uitermate correct en onberispelijk, en toch een tikkeltje merkwaardig, verwelkomt hij de mensen. Joviaal, maar toch tot in de puntjes nauwkeurig. François is subtiel en zonder woorden. De eerste lach is binnen. Soms heeft hij zijn eigen rode lopertje mee, die niet altijd helemaal op de route ligt. Soms heeft hij zijn eigen voetenmat mee. Alles keurig netjes zoals het hoort. Kortom: François is een geweldige binnenkomer! (En een geweldige uitsmijter!)


Fleur von Vreugdensteijn

Als selfmade carrièrevrouw Fleur von Vreugdensteijn acte de présence geeft bij uw feest, gaat het een niveautje omhoog. Al was het alleen al in stemgeluid. Met haar gebruikelijke flair en bravoure flaneert deze ultimate lady en BN’er in spé op elk event, voor zover ze zich daarbij niet laat afleiden door haar neurotische trekjes. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van communicatie en veel praten in het algemeen, mengt ze zich moeiteloos en ietwat aanstotelijk in menig gesprek. De beursgenoteerde zakenvrouw van het decennium (2010-2020) becommentarieert alle topics van de moderne vrouw met een scherpe, doch enigszins loensende blik. Als haar mantelpak net zo strak staat als haar lippenstift, dan wordt het, vooral ook voor haarzelf, een inspirerende dag. Meet & greet Fleur!


Clown Kweenie

Clown Kweenie is een speelse, vrolijke en kleurrijke clown. Kweenie weet niet veel van de wereld en dat genoegen is
geheel wederzijds.    

                                                                   
  

Clown Andrygoga

Clown Andrygoga is een naïeve, onhandige
maar ook charmante clown. Een romanticus
met meer bravoure dan ie aankan..


 Beatrijs

Een lintje knippen, een toespraak houden of Typetje Beatrijsinteressante gesprekjes; Beatrijs is van alle markten thuis. Meestal weet ze heel goed dat ze van goede komaf is, maar zo nu en dan gebeuren er dingen waardoor ze compleet haar statigheid vergeet...    

                                                                  
Typetje Yono  


Yono

Deze hippie is happy!
Yono maakt een feestje van iedere ontmoeting.
Peace!